KOMPLEKSI BANESOR NË SUHAREKË
KOMPLEKSI BANESOR NË SUHAREKË

Lexo më poshtë ....

mob: +383 48 100 080 / +383 44 145 556
e-mail: info@besimi-ks.com

Adresa: Sheshi i qytetit, Rr. Jeronim De Rada Suharekë (Therandë)

Objekti Banesor Suhareke_210712eb_3 - Photo+
Objekti Banesor Suhareke_210712eb_4 - Photo+
Objekti Banesor Suhareke_210712eb_5 - Photo+
Objekti Banesor Suhareke_210712eb_6 - Photo+
Objekti Banesor Suhareke_210712eb_10 - Photo+
previous arrow
next arrow

KOMPLEKSI BANESOR NË SUHAREKË

Kompleksi banesor dhe afarist në Suharekë, gjendet me lokacion në pjesën më atraktive të qytetit pikërisht pranë sheshit të qytetit. Ky lokacion ofron qasje të lehtë në qendrën e qytetit.
Ky kompleks do të pëbëhet nga 1 bllok ndërtimi me sipërfaqe të përgjithshme prej 13,000m2 ku ju do të keni mundësi të gjeni hapësira banuese me sipërfaqe prej 60 m2 deri 140 m2 si dhe lokale afariste të përshtatshme për të gjitha veprimtaritë biznesore.
Ky kompleks do të ndërtohet me material tejet kualitativ me standartet më të larta të ndërtimit dhe me materiale të furnizuara nga brendet e njohura të prodhuesve evropian dhe vendor.
Arkitektet tanë kanë zhvilluar projektin me përkushtim të veqantë dhe në këtë kompleks banesat janë të mirëorganizuara dhe të shfrytëzueshme maksimalisht nga banorët.Do të ketë hapësira të gjelbëruara si dhe hapësira rekreative për fëmijë. LOKACIONI

HISTORIKU I THEMELIMIT DHE ZHVILLIMIT TË FIRMËS “BESIMI COMMERCE” SH.P.K

Firma “Besimi commerce” është themeluar në vitin 1990 nga Hyzer Gashi, Hivzi Gashi, Feim Gashi dhe nga Besim Gashi, afërsia e themeluesve të gjithë vëllezer.

Përbërja e kapitalit, secili ka nga 25% të akcioneve.
Selia e firmës është në Qytetin e Shtimes Republika e Kosovës (Rr. Komandant kumanova).
Formimit të firmës i ka paraprirë nevoja për të u organizuar ekonomikisht në bazë të ligjeve të kohës, si dhe nevoja për të mbijetuar me punë të organizuar, dhe duke ofruar shërbime për konsumatorin -klientin. Ne e themeluam firmën, ofronim mallra dhe shërbime për konsumatorin tonë, duke ju përshtatë kërkesave të tijë në qdo moment. Fillimet e veprimtarisë ishin të vështira se nuk trashëgonim ndonjë përvoj, apo kapital fillestar, pra duhej nisur nga zerroja.

Partneret tane

Besimi Commerce

Besimi Commerce si njësi punuese ka në pronësi edhe 3 pika shitëse të karburantit të cilat ofrojnë derivate cilësore si Naftë, Benzinë dhe Gas.Kjo veprimtari po ashtu ka qenë edhe pjesë përbërse zhvillimit të kompanisë që nga paslufta, është themeluar nga viti 2000 dhe tani numëron 3 pika shitëse.Ky sektor në kompani luan rol kyq në shpënzimet vetanake për nevojat e transportit të mallrave.Merrë pjesë në strukturën e kompanisë me bruto shitje rreth 5%.