KARBURANTE

Besimi Commerce si njësi punuese ka në pronsi edhe 3 pika shitëse të karburantit. Të cilat ofrojnë derivate cilësore si Naftë,Benzinë dhe Gas.

Kjo veprimtari po ashtu ka qenë edhe pjesë përbërse zhvillimit të kompanisë që nga paslufta,është themeluar nga viti 2000 dhe tani numëron 3 pika shitëse.

Ky sektor në kompani luan rol kyq në shpenzimet vetanake për nevojat e transportit të mallrave.

Merrë pjesë në strukturen e kompanisë me bruto shitje rreth 5%

PIKAT E KARBURANTEVE

Kompania Besimi Commerce nga nendegët e saj menaxhon 3 pika të Petrolave

BESIMI PETROL 1

Petrol 1 – E cila gjendet në Magjistralen Ferizaj-Shtime (Shtime). E cila është themeluar në vitin 2001

BESIMI PETROL 2

Petrol 2 – E cila gjendet në magjistralen Carralev-Komoran (Pjetershticë). E cila është themeluar në vitin 2007

Të gjitha këto pika kanë rreth 20 puntorë

dhe të gjitha kan standartet e njejta europiane

si , Restaurant , Autolarje , Market , Flejte (Petrol 2) – Restaurant Kroni , dhe parking.

Orari i punes 0:6=23:59 – 24/7 .

Të gjitha këto pika jan të pajisura me Wifi-free.

Cilsia e naftes është  e garantuar dhe posedojm licensë

në sherbimet tona.

 

BESIMI PETROL 3

Petrol 3 – Gjendet në magjistralen Shtime-Lipjan (Davidovc). E cila u themelua në  vitin 2014