0008
0012
0024
0026
0029
0030
0043
0044
0058
0108
previous arrow
next arrow
Sherbimet tona

 Projektet e realizuara

se fundmi me te cilat mburremi:

 

What is Lorem Ipsum?

Motel Restaurant “Kroni” është themeluar në vitin 2008, me lokacion në rrugën Carralaeve – Komoran më saksisht fsh. Pjetërshticë.

Ky motel posedon 7 dhoma gjumi, Restaurant ditor, Sallën e Dasmave me kapacitet 350 persona, parking etj.

Gjendet në tërren kodrinor-malor me një lartësi mbidetare 600 m. dhe kryesisht peisazh natyror.

Veqori e këtijë restauranti është kuzhina tradicionale Shqiptare me gatime të freskëta dhe bio nga prodhimet vendore.

Ndodhet në rrugën Shtime – Prishtinë themeluar në vitin 2015, ky restaurant është bashkangjitur shërbimëve tona pikës së karburantit Petrol-3, ofron të gjitha llojet e ushqimëve dhe pijeve freskuese, parking të mjaftueshëm për klient, ndodhet 8 km nga qyteti i Lipjanit dhe 20 km nga kryeqendra Prishtina.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Motel Restaurant “Kroni” është themeluar në vitin 2008, me lokacion në rrugën Carralaeve – Komoran më saksisht fsh. Pjetërshticë.

Ky motel posedon 7 dhoma gjumi, Restaurant ditor, Sallën e Dasmave me kapacitet 350 persona, parking etj.

Gjendet në tërren kodrinor-malor me një lartësi mbidetare 600 m. dhe kryesisht peisazh natyror.

Veqori e këtijë restauranti është kuzhina tradicionale Shqiptare me gatime të freskëta dhe bio nga prodhimet vendore.