Vizitoret mund te shijojne nje xhiro me kuaj ne nje hapesire te rrethuar nga ambjentet e resortit. Femijet e vegjel shoqerohen gjate gjithe xhiros nga nje instruktor

Vizitoret mund te shijojne nje xhiro me vark ne nje hapesire te rrethuar nga ambjentet e resortit

Vepra arti në kuzhinë, shijojeni ushqimet e dizenjuara në mënyrë unike.

Ushqimi në jetë ka shumë rëndësi andaj ne kujdesmi që ju ta përjetoni atë

RESORT LIQENI MJELLMAVE

ATY KU NJERIU DHE NATYRA BËJNË ART SË BASHKU
I nisur nga një vend therrë deri në një resort me përmasa masive. Ka për qëllim kryesor agroturizmin, tek Liqeni Mjellmave, çdo ushqim është i freskët dhe vie direkt nga plantacionet afër liqenit.
Ne jemi këtu për të pezentuar dhe promovuar ofertën tonë të shërbimeve hoteliere dhe turistike nga resorti Liqeni i Mejllmave
Liqeni i Mjellmave gjendet në lartësinë mbidetare prej 550 M në pjesën qëndrore të Kosovës, është 31 km larg nga kryeqendra e Kosovës (Prishtina) me lokacion në Shtime.
Pse duhet të vizitohet Resorti ?
I shtrirë në një sipërfaqe prej 4 Ha liqen me ujë nga burimet e natyrës, me shëtitoren prej 1000 m përreth liqenit, me një mundësi për lundrim me varka si dhe peshkim, hipizem (kalerim me kuaj), prania e rosave dhe drerëve si dhe kopshtit zologjik në ardhje, këndi i lodrave për fëmijë, ushqim i freskët nga plantacioni përreth liqenit, peshku i kultivuar i liqenit,
Restauranti me një hapsirë prej 550 m2
Terasa verore e shtrirë buzë liqenit me kapacitet rreth 700 persona, me parking të mjaftueshem për vizitorë.