53622_425462364168734_328793048_o
1524167_708356559212645_3848817215794009150_o
1553364_613385532043082_881841586_o - Copy
10515110_708356529212648_3169768887282535759_o
previous arrow
next arrow
Sherbimet tona

 Projektet e realizuara

se fundmi me te cilat mburremi:

 

TREGTIMI I MATERIALËVE TË NDËRTIMIT – DEPO

Depo e materialve ndërtimore është themeluar nga viti 1996-1997 në komunën e Shtimes, dhe qe nga ajo periudhe dhe nga paslufta është vazhduar me zhvillimin e sajë, po ashtu kjo lami ishte edhe bazamenti i kompanisë dhe vazhdon të jetë.Depoja gjindet me lokacion në Shtime në dy pjesë, në rrugën “Komandant Kumanova” dhe në rrugën Shtime-Prishtinë.Depoja jonë posedon të gjitha llojet e materialeve ndërtimore 

  • Cement,
  • Hekur Periodik,
  • Lëndë Drurore
  • Prodhime të dheut,
  • Fasada, Llaqe te ndryshme,
  • Izolime,Tjegulla te gjitha llojetFertraje, etj.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Ofron shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve të ndërtimit, numëron rreth 85% të qarkullimit në nivel të kompanisë, pra është faktori kryesor i kompanisë.