BESI QKTA
IMG_6078
IMG_6080
IMG_6079
IMG_6081
IMG_6082
IMG_6089
IMG_6088
IMG_6083
IMG_6086
IMG_6087
previous arrow
next arrow
Sherbimet tona

 Projektet e realizuara

se fundmi me te cilat mburremi:

QENDRA PËR KONTROLLIMIN TEKNIK TË AUTOMJETEVE “BESI” Q.K.T.A

KONTROLLA TEKNIKE Q.K.T “BESI”

Në kuadrin e kompanisë “BESIMI COMMERCE”, Veprimtarinë shërbyese profesionale e krynë edhe Qendra e kontrollit teknik të automjeteve Q.K.T “BESI” në Shtime.
Qendra veprimtarinë e saj e ka filluar më 23/08/2009, në kuadrin e qendrës kryhen Kontrolli teknik i automjeteve të lehta (veturave) deri në peshen 3.5 ton dhe kontrolli teknik i automjeteve të rënda mbi 3.5 ton. Në kuadrin e Q.K.T, punon stafi profesional me 5 punëtor ku nga këta jan inxhinier të makinerisë, Qendra punën e vet e fillon nga ora 8:00 deri në ora 16:00. Kontrolli teknik i një automjeti zgjatë për automjete deri në 3.5 ton 20 minuta, kurse për automjete të rënda mbi 7.5 ton zgjatë 40 minuta, gjatë kesaj kohe përfshihet edhe shërbimi i administratës.
Gjatë një dite mundë të realizohen 21 teste-kontrolla për automjete të lehta, dhe 11 për automjete të rënda.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,
when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.520
It has survived not only five centuries