Momentet e veçanta kërkojnë kujdes të veçantë. Festoni ato me stil në ambientet tona të jashtëzakonshme! Mjellma Event for reservations: 048 333 319

mjml
ds-1
Capture
hahh
previous arrow
next arrow
mjml
ds-1
Capture
hahh
previous arrow
next arrow

Natyra e papërshkruar, bukuria dhe detajet e menduara nga ne, bashkohen për t’ju ofruar përjetimin magjik të çasteve tuaja më të rëndësishme.

Jetojeni ëndrrën, në një vend ëndrrash.

Pjesë e veçantë e ambientit tonë është hyrja e çiftit me anije nga liqeni.
Momentet më të mira të jetës suaj kërkojnë ambiente të paharrueshme, që të jenë vërtetë aq magjike sa mund të jenë.


Ndani me ne ëndrrën tuaj të jetës.
Momentet më të veçanta të jetës suaj kërkojnë ambiente të paharruara, e ngritur buzë Liqenit “MjellmaEvent” është krijuar për të realizuar festën e ëndrrave tuaja!
Natyra e papërshkrueshme, bukuria dhe detajet e menduara bashkohen për t’ju ofruar eksperiencen magjike të momenteve tuaja më të rëndësishme.

Momentet më të mira të jetës suaj kërkojnë ambiente të paharrueshme, që të jenë vërtetë aq magjike sa mund të jenë.

Mjellma Event është krijuar për t’iu përgjigjur pikërisht kësaj nevoje e ngritur buzë liqenit të mjellmave, me pamje përrallore, për ta realizuar festën e ëndrrave tuaja.

Natyra e papërshkruar, bukuria dhe detajet e menduara nga ne, bashkohen për t’ju ofruar përjetimin magjik të çasteve tuaja më të rëndësishme.

Jetojeni ëndrrën, në një vend ëndrrash.


Dasma juaj në “Mjellma Event” do të jetë aq e veçant sa që do të kujtohet gjatë.

Një pamje ku secili do e dëshironte!

Aty ku freskia e liqenit i jep jetë dasmës suaj.
Contact Us:
+383 (0)48 333 319
mjellmaevent@outlook.com
Address: Rr. Idris Ajeti (Liqeni i Mjellmave) Shtime.