12715654_956497594398539_582855960558046773_n
24177132_1489734197741540_2770546681345158914_n
12745701_956496684398630_1761218054478211704_n
24174149_1489733994408227_3985890787508150056_n (1)
12734086_956497617731870_6923323888610104630_n
previous arrow
next arrow
Sherbimet tona

 Projektet e realizuara

se fundmi me te cilat mburremi:

NJËSIA E TRANSPORTIT

Zhvillimit të hovshëm të kompanisë i ka paraprirë edhe ideja për bartjen e mallrave të blera, që nga themelimi i kompanisë e deri në zhvillimin e sajë pjesa e transportit gjithmonë ka luajtur rol kyq në importimin e mallrave. Me rritjen e kompanisë, me hapjen e tregjeve të jashtme që nga paslufta ky sektor ka arritur të ketë një zhvillim të madh dhe tani numëron rreth 30 Maune të gjitha pronësi e kompanisë sonë, kjo flotë e transportit tani ka pushtuar jo vetëm Ballkanin por edhe gjithë Europën, Turqinë etj.

Te ne mundë të kryhen të gjitha llojet e Transportit rrugor të mallrave mbrenda dhe jashtë territorit të Republikës së Kosovës, 

Në këtë sektor kryhen edhe shërbimet e shpedicionit dhe logjistikës dhe të gjitha shërbimet tjera që e bëjnë të përsosur këtë njësi.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,
when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.520
It has survived not only five centuries